Satukasetilla

Satukasetilla

maanantai 27. tammikuuta 2014

Viikonloppuilemassa

Viikonloppu meni Keski-Suomen Karstulassa. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa sukulaisia. Mukavaa yhdessä oloa. Siellä oli paljon vähemmän pakkasta kun täällä. Perjantaina kun täällä oli -20*c niin siellä vaan -6*c.

Käytiin yhteisestä toivomuksesta Keskisellä ostoksilla. Mieheni ei ollutkaan käynyt siellä aiemmin. Jotain pientä tarttui mukaan. Mitään mitä ei olisi muualla ollut niin ei löytynyt. Ostettiin kumminkin se mitä jo ennen joulua ihasteltiin, eli ORANSSI kahvinkeitin, Obh Nordica. Tossa mä sitä äsken pesin, mutta pitää sillä vielä kahvit keittää että näkee onko se niin hyvä :)



Sain vuosia sitten Iidalle ostamani Barbapapa lakanat takasin odottamaan meidän vauvaa. Oli ollut joskus Iidan peiton kokoinen, mutta siitä on jo aikaa. Iso 6v ei enää käytä pinnasänkyyn sopivaa peittoa :)



Kotimatka tuntu hirmusen pitkältä (n.365km). Johtu varmaan omasta olotilasta. Ei ollut oikeen hyvää asentoa. Ja me kun yritettiin paahtaa mahdollisimman nopeasti, ettei mene koko iltaa. Pysähdyttiin ainoastaan vaihtamaan ehjä polttimo ja käymään pissillä. Eväät meillä oli mukana.  Semmonen 4,5h meni. Eikä tarvinu tankata kun mennessä puolessa matkassa, joten todettiin että aikoinaan BMW:tä oli joutunut samalla reissulla tankkailla mennen tullen. Ei siis mikään turha auto meillä.
Koirakin alkoin muutama kilometri ennen kotia haluamaan pois häkistään. Siihen asti oli ollut aivan hiljaa. Vissiin rankka viikonloppu pentukoiran kaverina. 

Tässä vielä kuva meidän Maxi Cosi Mura4:sista kun niissä on kova koppa. Olikin jo aiemmin semmoista kuvaa jossa niissä on turvakaukalo. Näihin saa sitten myöhemmin ratasosan, että pitkään menee.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua